SSWC + Ung Cancer = sängplats över

SSWC + Ung Cancer = sängplats över

Jag har varit med på Sweden Social Web Camp alla åren, varit där i kulisserna, lyssnat och bidragit på mitt tysta sätt. Första året som sponsor via mitt egna företag och detta året som sponsor från Propeople,en digital byrå och som privatperson där jag och min son ska bo på T/S Britta och alla våra pengar går till Ung cancer via projektet HavsKampen.

#sswc #sheep #sol

En sängplats över till förmån för Ung Cancer

Jag har både tältat och bott på vandrarhem på SSWC men aldrig på en båt. I år ska jag och min son ha ett äventyr och bo på T/S Britta och samtidig stödja Ung Cancer. Det innebär att min säng i flerbäddsrum är ledig. Vill du ha en sängplats har du nu möjlighet att berätta varför du ska få den? Skriv en kommentar eller twittra till @vincic, eller blogga och länka hit varför du behöver en sängplats på SSWC! Jag förbehåller mig rätten att välja vem som får den :)

Prata med mig om teknik, digital strategi, IoT

Jag har över 15 års erfarenhet inom webb och öppen källkod. Jag brinner för webb, ehandel och internet of things. Jag är en utvecklare i botten men som VD för Propeople i Sverige fokuserar jag idag på strategiska mål och rätt lösning att nå dem. Jag gillar dock fortfarande att gräva ner mig i Python kod.