Drupal MeetUp i Malmö

Äntligen var det dax för min första Drupal MeetUp här i Malmö. Fast jag har jobbat med öppen källkod i över 15 år och varit på meetups förr var det lite nervöst då jag inte är en Drupalutvecklare. Som säljare och VD för Propeople i Sverige fokuserar jag på det affärsmässiga i Drupal idag och ser väldigt lite kod.

##Klia utvecklarknölarna

Men som en gammal pythonprogrammerare och webbutvecklare med Plone CMS och Django kändes det riktigt kul att lyssna på Daniel från Odd Hill som berättade om TWIG. Min första tanke var ju att det där känner jag ju igen och mycket riktigt, TWIG är inspirerat av Jinja och Django.

##Communityns styrka

Webbyrån Propeople sponsrade tillsammans med Odd Hill detta MeetUp som vi hoppas är startskottet för mer levande Drupal community i Malmö och Skåne. Styrkan i öppen källkod är alla människor som engagerar sig. Det innebär att ju fler vi är destå roligare, bättre blir det och företag som Propeople, Odd Hill och många andra duktiga byråer kan tjäna pengar och erbjuda arbetstillfällen.

Gå därför med i Facebookgruppen och engagera dig! Dessutom missar du inte nästa MeetUp.

Drupal 8