SAS Business Class

Att sitta längst fram i flyget på en långdistans har varit en av önskedrömmar och igår blev den verklighet. Vi fick vår uppgradering till Business Class på Airbus 340 till Shanghai med SAS. Jag och Murrat sat längst fram och och verkligen njöt av varenda bit. Det var en underbar känsla att känna barnglädjen över att få saker som man önskat sig länge.

Mat och dryck

Att det är bättre mat i business class, var något jag redan visste och jag hade väldigt höga förväntningar. Lax och vitt vin till förrätten och servicen var mycket bra. Tyvärr fick jag sänka kraven för att vara nöjd med huvudrätten. Räkor och nudlar var inte det godaste jag ätit på ett flyg. Ost och dessertvinet till efterrätten räddade dock till hela upplevelsen.

Komfort

Stolarna var stora och det var skönt att kunna göra om dem till säng. Ett par timmars sömn och man var redo att ta an Shanghai när vi landad på förmidagen.

Slutsats

Att resa i business class är mycket bekvämt och kan man jobba ordentligt är definitivt ett mycket bra alternativ. Hade jag haft råd hade jag rest business class varje gång men där är jag inte. Nästa mål blir att åka business class med ett annat bolag eller t.o.m first class. Vad är din erfarenhet av att resa business class?